Bewustwording & Coaching

Neurobalanced coaching – Matt Hudson methode – Psych-K – Energy Healing

Klachten: verslavingen, laag zelfbeeld, trauma, faalangst, burn-out, blokkerende emoties zoals schaamte, schuld, woede, wantrouwen, …

Maar liefst 95 % van onze dagdagelijkse handelingen wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. Onaangename ervaringen nestelen zich in je onderbewustzijn en beïnvloeden je gedrag. Via tal van evidence based technieken zoals de Matt Hudson Methode en Psych-K, doorbreken we de negatieve verbindingen en herstellen we het neurologisch evenwicht. Je ervaart als het ware een “reset” in je brein. Bij Puur Zuid gaan we pro-actief aan de slag zodat je direct vanaf de eerste sessie kunt werken aan resultaat.

Peggy-Marie - Neurobalancing coach

"Zodra er in het brein iets uit balans is, belemmert dit je dagelijkse leven. Dit kan gaan van kleine ongemakken zoals onzekerheden of nervositeit tot ernstige mentale en fysieke klachten. Via verschillende technieken creëer ik op een heel snelle en effectieve manier een “reset” in je onderbewustzijn zodat je meer in balans komt en de beste versie van jezelf kan worden. 

Matt Hudson heeft een revolutionaire theorie ontwikkeld, genaamd 'the screen'. Via deze methode is het mogelijk om op één sessie jarenlange lichamelijke en mentale klachten te doorbreken. Wanneer een gebeurtenis in ons leven niet goed verwerkt wordt door het brein, dan wordt dit onbewust voortdurend afgespeeld. Onbewust verooraakt dit een constante toevoer van cortisol, het stresshormoon. Zo raakt ons lichaam uitgeput en zwakt de weerstand af. Op die manier staat ons lichaam onder een continue stress en krijgt het signalen van de hersenen om "in overleving te gaan", waardoor je blijft vastzitten in oude patronen en gewoontes.

Via Psych-K kan ik deze vicieuze cirkel doorbreken en letterlijk een nieuwe balans neerzetten in het brein. Door deze techniek worden de linker- en rechterhersenhelft terug met elkaar verbonden. Cliënten ervaren onmiddellijk een opluchting na deze interventie en komen terug in balans.

Mijn passie is vooral mensen helpen om trauma’s achter zich te laten en het leven in balans te leven."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x