Coaching voor vrouwen

Klachten: niet verbonden zijn met je gevoel, overspoeld worden door emoties, altijd in denk- of doe-modus zitten, jezelf weggeven in relaties, het gevoel hebben dat je niet geliefd kan worden door mannen, een onveilig gevoel bij vrouwen, moeilijk grenzen kunnen aangeven, moeite hebben met jouw waarheid spreken, weinig vreugde of plezier in je leven ervaren, niet gegrond zijn, ...

Wat betekent vrouw-zijn voor jou? Kan je jouw vrouwelijke kwaliteiten herkennen, omarmen, en ze laten stralen? Het is namelijk onze vrouwelijke natuur te leven in connectie met onze intuïtie, onze emoties en de wijsheid van het lichaam. Doorheen het leven geraken we hiervan al snel vervreemd. Kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn ‘zwak’, emoties worden onderdrukt of we worden erdoor overspoeld. De cyclische natuur van ons lichaam wordt een last en vergaat onder een berg van schaamte. En dat terwijl er zoveel magie, wijsheid en kracht in al deze dingen ligt!


Manon-Celine Pelleriaux - Coach voor bewust vrouw-zijn

"Er leeft bij vrouwen enorm veel zelfoordeel, omdat we al zo lang veroordeeld worden door de wereld om ons heen. We zijn onze eigen innerlijke stem gaan verloochenen, weten niet meer hoe we naar ons lichaam kunnen luisteren en voelen ons onveilig of jaloers naar andere vrouwen toe. We zijn bang geworden om grenzen aan te geven en geven onszelf helemaal leeg aan de ander. Kortom – we zijn vergeten wat het betekent om vrouw te zijn en hoe dit eigenlijk onze grootste kracht is.

In deze coaching voor vrouwen kijken we naar welke stukjes jou tegenhouden om als vrouw in je kracht te komen en dieper in verbinding te gaan met je gevoel en je lichaam. Daarnaast krijg je ook meer begrip in de dynamiek tussen het vrouwelijke en het mannelijke waardoor je de relatie met jezelf en met de ander naar een nieuw niveau tilt. Deze coaching is voor elke vrouw die haar vrouw-zijn dieper wil begrijpen en meer vreugde, verbinding en vrijheid in haar leven wil ervaren.

Hoe ik te werk ga? Denk maar aan methoden zoals systemisch werk, visualisaties, werken met de innerlijke familie, gebruik van archetypes, creatieve coaching, energetische healing, werken met polariteit man-vrouw, embodiment oefeningen, meditatie, ...

Wil je al meer leren over vrouwelijke en mannelijke energie? Luister dan mijn podcast hier: ManoMeditatie."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x