Voedingsadvies (orthomoleculair)

Klachten: voedselintoleranties, allergieën, PDS (prikkelbaar darmsyndroom), ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, reflux, diarree, constipatie, diabetes, hoge cholesterol en bloeddruk, overgewicht, chronische ontstekingen, hormonale disbalans, vermoeidheid, ...

Ben je het beu om continue moe te zijn, je slecht in je vel te voelen, ongezond te eten of dat je maar geen gewicht kwijt raakt? Heb je het idee dat ondanks je op je voeding let, je toch een slechte vertering ervaart of je algemeen slecht in je vel voelt? Lig je in de knoop met je dagelijkse voedingspatroon en heb je nood aan wat ondersteuning? Dan helpt Kim, onze orthomoleculaire diëtiste, je graag verder. De focus van Puur Zuid ligt op een gezonde geest in een gezond lichaam. Laat je meenemen door Kim in haar expertise voor een gezond lichaam. Creëer balans in je voedingspatroon en geraak verlost van vervelende klachten. Je leert luisteren naar je intuïtief en innerlijk gevoel zodat je je huidige patronen kan herkennen en aanpassen.

Ben jij klaar om de stap richting verandering te zetten?

Kim - Diëtiste & Orthomoleculair therapeut

"Voeding is echt een passie van mij. Al jaren verdiep ik mezelf in cliënten die zich continue moe voelen, overgewicht hebben, dagelijkse stress ervaren, angsten hebben, zich gevangen voelen in hun eigen lichaam, … en wat hiervan de oorzaken en gevolgen zijn voor het lichaam. Ik kwam uit bij orthomoleculaire voeding: 'het niet optimaal in balans zijn van het lichaam'.

Velen onder ons hebben het gevoel een gevecht met voeding en lichaam te moeten aangaan. Ik help je om de strijdbijl te begraven zodat je zonder stress en schuldgevoel een relatie met voeding kan opbouwen. Samen streven we ernaar dat jij het beste uit jezelf kan halen door een optimale balans aan voedingsstoffen in je lichaam te verwezenlijken. Dit doen we door het aanreiken van gezonde voeding met de nodige fytonutriënten in combinatie met bepaalde voedingssupplementen.

Op basis van je klachten en symptomen stellen we een behandeling op waarbij je uitgebreid voedingsadvies krijgt dat we samen bespreken. Zeker niet verkeerd te verstaan: er wordt niet gedieet! Enkel aangepast en aangevuld waar nodig. Het aanpassen van je voeding én daarmee ook het verwijderen van lichamelijke klachten hebben een positief effect op de vertering, de stoelgang maar ook allerlei symptomen zoals opgeblazen gevoel, vermoeidheid, acne, spierpijnen, hormonale disbalans, burn-out en emotionele stabiliteit. Je leert al snel dat je geen (leuke) dingen moet opgeven of je sociaal moet isoleren. Je leert om op lange termijn je lichaam gezond te houden, zonder jojo-effect.

Ben je ook benieuwd naar wat een orthomoleculair voedingspatroon kan betekenen voor jouw lichaam? Je bent van harte welkom voor een eerste afspraak waarin ik je graag meeneem in mijn passie voor het lichaam, voeding, koken en gezondheid."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x