3-maanden traject bij Anke, iets voor jou?

16 november 2021

Meer mensen worden zich bewust van hun stressniveau en bijhorende lichamelijke klachten. Deze mensen komen aankloppen met langdurige of onverklaarbare pijnklachten of stressproblemen. Vaak is voor deze klachten geen duidelijke lichamelijke oorzaak te vinden. Als stress- en pijntherapeute, met een achtergrond als kinesitherapeute, ga ik samen met jou dieper in op deze klachten. Na een grondig intakegesprek bekijken we je noden en behoeften en brengen we jouw persoonlijke hulpvraag in kaart. We bouwen de behandeling op vertrekkende vanuit onderliggende oorzaken en bekijken je klacht dus in een ruimer kader. Hiervoor maken we vooral gebruik van coaching en gesprekstechnieken, waarbij pijn/stresseducatie, bewustwording en ondersteuning centraal staan. Het is immers van groot belang dat je begrijpt waar je stress en lichamelijke klachten vandaan komen en hoe je daar op een eenvoudige manier mee aan de slag kan gaan.

Later zijn ook ademhalingsoefeningen, relaxatieoefeningen, lichaamsbewustzijn, stretchings en graded activity onderdeel van de sessies. Op deze manier wil ik je een actieve rol laten innemen in je eigen resultaat. Je wordt gestimuleerd om opnieuw controle te krijgen over jouw stressniveau met bijhorende klachten en om vertrouwen te krijgen in jouw lichaam.

Wil jij ook verandering brengen in je stressniveau en lichamelijke klachten? Je bent van harte welkom bij Anke voor een 3-maanden traject.

In 5 sessies verdeeld over 3 maanden gaan we tezamen aan de slag om jouw stressniveau te verlagen en pijnklachten te reduceren. Ben jij iemand die een stok achter de deur nodig heeft? Heb jij nood aan iemand die jou hoort? Ik ben jouw onvoorwaardelijk klankbord en luisterend oor. Op jouw tempo bepalen we welke stappen nodig zijn om je beter in je vel te voelen. Je bent helemaal welkom!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x