Opleiding EMMETT techniek gegeven door Ann

9 maart 2022

Groot nieuws! Deze maand geeft Ann Bogaerts opleidingen van de EMMETT-techniek. De techniek waar cliënten al vanaf 1 sessie verlost zijn van hun pijn. Ontdek deze eenvoudige spierontspanningstechnieken om jezelf, je familie en je vrienden te helpen.

Hieronder meer info:

De eerste twee Emmtech dagen liggen vast. Weet je nog wel: 11 Emmett moves leren om toe te passen op je familie, vrienden, collega’s en/of om te kijken of de volledige opleiding in Emmett Techniek iets voor jou is?

De Emmtech lessen gaan door op de Yogazolder van het gemeentehuis van Sint Antonius Zoersel.

19 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur
OF 28 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur

Nog enkele plaatsen beschikbaar.
Meer info via ann@puurzuid.be of 0491/36.70.22

Kostprijs: €155

 

EMM-TECH
Easy Muscle Management Korte cursus

Te gebruiken bij elke leeftijdsgroep en leer in 8 uur:

• Kracht in de onderarm verbeteren

• Verbeteren van nekrotatie

• Helpen bij schouderpijn en beweeglijkheid

• Verbeteren van balans en stabiliteit

• Algemeen verbeteren van flexibiliteit

• Verbeteren van de ademhaling

Met EMM Tech leert je elf waardevolle technieken die kunnen toegepast worden ter verlichting van pijn en ongemak.
...Voor iedereen ! Everyone and “every body” !


Tijdens de EMM-Tech korte cursus leer je hoe je zichtbare veranderingen effectief teweeg kunt brengen en zal je deze resultaten ook zelf ervaren. Deze hands-on cursus geeft de deelnemers de gelegenheid om ervaring op te doen, onder toeziend oog van de tutor. De cursus is toegankelijk voor iederen met interesse. Elke deelnemer krijgt een uitgebreide handleiding.

De cursus wordt gegeven door Ann, een gekwalificeerde Emmett Practitioner, onder contract bij Ross Emmett, de ontwikkelaar van deze techniek. Zij heeft voldoende ervaring en een passie om deze kennis te delen en uit te dragen.

De EMM-Tech korte cursus is ontstaan in 2004. De cursus bevat 11 speciaal geselecteerde technieken uit de EMMETT Practitioner opleiding. De technieken waren oorspronkelijk bedoeld als een “eerste hulp voor spier- en gewrichtsproblemen” voor mensen die in afgelegen gebieden in Australië wonen. Inmiddels wordt deze cursus wereldwijd in meer dan 40 landen verzorgd.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x