Puur Zuid breidt uit met Orthomoleculair voedingsadvies

18 August 2022

Welkom Kim!

Vanaf 15 september 2022 verwelkomen we bij Puur Zuid Kim Van Lent als orthomoleculaire diëtiste. We zijn verheugd om haar met open armen te ontvangen in ons praktijkhuis. Je kan bij haar terecht om helemaal in balans te komen met je lichaam. Zowel voor fysieke klachten zoals vermoeidheid en opgeblazen gevoel, als voor een energieke balans in je lichaam ben je welkom bij Kim.

Ongezonde voeding is haast niet meer weg te denken uit ons voedingspatroon. Kim biedt daarbij meer ruimte in je hoofd en lijf als je een strijd voert met je voedingspatroon. Ongezonde voeding kan verschillende chronische aandoeningen veroorzaken. Maar ook een tekort aan fytonutriënten, mineralen of vitamines kunnen onverklaarbare klachten tot gevolg geven. Die klachten worden vaak als 'normaal' beschouwd en niet verder aangepakt. Onbewust ervaren we veel meer lichamelijke klachten dan we denken. We zijn ons vaak niet bewust van ons lichaam. Kim begeleidt en ondersteunt jou in het opsporen, herkennen en behandelen van jouw klachten met een gezondere levensstijl als uitkomst.

Kim zet haar praktijkdeuren helemaal open om jou te laten kennismaken met een andere kijk op voeding. Wees welkom voor een eerste kennismaking met onze orthomoleculaire diëtiste.

Orthomoleculair - wat houdt dat precies in?

Orthos = juist, moleculair = de moleculen betreffende. Het betekent dat je dieper gaat kijken waarom het lichaam op bepaalde zaken reageert. Er wordt gekeken naar eventuele tekorten en hoe die zich uiten in bepaalde symptomen zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, angsten, broze nagels, spierpijn, ... maar ook wat je extra ondersteuning kan bieden tijdens emotionele perioden in je leven. Gezonde voeding wordt hierbij aangevuld met hoogst kwalitatieve voedingssupplementen. Deze stelling heeft echter twee kanten. Als je enkel voedingssupplementen slikt en niets aan je voedingspatroon verandert, is het net als dweilen met de kraan open. Het is het gehele plaatje dat aangepast moet worden, een holistische benadering aldus.

Wil je meer info over Kim of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x