Puur Zuid breidt uit met OSTEOPATHIE!

7 september 2021

Welkom Zoë!

Vanaf 1 oktober zal Zoë Maebe als osteopaat aan de slag gaan bij Puur Zuid. Wat zijn we blij met haar enthousiasme en spontaniteit hier binnen ons praktijkhuis. We waren als praktijkhuis op zoek naar een extra verdieping voor het lichaam aangezien onze huidige lichaamstherapeuten het al goed druk hebben. Osteopathie leek ons een mooie aanvulling op wat we reeds konden aanbieden.

Osteopathie - wat houdt dat precies in?

Een osteopathische behandeling neemt het lichaam als een geheel. Dat wil zeggen dat niet alleen spieren of gewrichten manueel worden behandeld, maar ook het bindweefsel, de organen, zenuwen, bloedvaten, energiebanen, ... worden meegenomen tijdens de behandeling. Een mooie verdieping in een holistische benadering.

Als je een lichamelijke klacht ervaart, gaat dit meestal gepaard met andere symptomen zoals bv. verkleving van het bindweefsel, overprikkeling van de zenuwen, gespannen bloedvaten, gezwollen organen, vocht vasthouden, ... Osteopathie behandelt niet slechts 1 symptoom en gaat ook niet altijd symptomatisch te werk. Osteopathie is een holistische behandelwijze, wat wil zeggen dat er naar het grotere én kleinere geheel gekeken wordt. Alles in het lichaam is verbonden met elkaar en osteopathie creëert opnieuw de verbinding in het lichaam die verstoord was.

Wie is Zoë?

Zoë is afgestudeerd als kinesitherapeute en heeft zich bijgeschoold tot osteopaat. Naast veel sporten houdt ze er van om met haar hond te gaan wandelen. Ze is graag één met de natuur, net zoals ze graag één is met haar lichaam. Ze is zodanig gepassioneerd door energie en voeding dat ze zich aan het bijscholen is tot orthomoleculair therapeut. Terug tot zichzelf komen doet ze geregeld op vakantie, want Zoë houdt heel erg van reizen.

Zoë heeft als osteopaat ook een hele mooie kwaliteit waarbij ze heel sensitief te werk gaat en dieperliggend in het lichaam gaat voelen waar het schoentje wringt. Blokkades wegnemen doet ze door haar gevoel te leggen in het lichaam van haar cliënten om zo sneller tot een effectieve oplossing en stress-release van het lichaam te komen.

Wij wensen haar alvast een fijne start toe hier bij Puur Zuid!

Wil je meer info over Zoë of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x