Puur Zuid te gast in de podcast van Manon-Celine

28 February 2023

Welkom Manon-Celine!

Vanaf 1 maart zal Manon-Celine Pelleriaux als coach voor bewust vrouw-zijn aan de slag gaan bij Puur Zuid. Wat zijn we blij met haar enthousiasme en spontaniteit hier binnen ons praktijkhuis. We waren als praktijkhuis op zoek naar een extra teamlid in geestelijke hulpverlening aangezien de agenda's van onze huidige therapeuten vol lopen. Coaching voor vrouwen leek ons een mooie aanvulling op wat we reeds aanbieden.

We waren alvast te gast in haar podcast! Benieuwd?

Coaching voor vrouwen - wat houdt dat precies in?

Manon-Celine gaat dieper in op wat vrouw-zijn voor jou betekent en hoe jij je vrouwelijke kwaliteiten kan herkennen, omarmen en ze laten stralen. Het is namelijk onze vrouwelijke natuur te leven in connectie met onze intuïtie, onze emoties en de wijsheid van het lichaam. We kijken samen naar wat het vrouw-zijn voor jou betekent en waar er nog blokkades of angst aanwezig zijn die jou tegenhouden om vol in jouw kracht als vrouw te staan. De sessies zijn een veilige plek waar emoties, inzichten en onderdrukte stukken van jezelf welkom zijn zodat we samen kunnen kijken wat ze nodig hebben om te transformeren.

Wie is Manon-Celine?

Manon-Celine is afgestudeerd als wetenschapper en heeft zich omgeschoold tot coach voor vrouwen. Naast haar coachings geeft Manon-Celine ook les. Ze houdt er ook van om met haar hond te gaan wandelen. Ze is graag één met de natuur, net zoals ze graag één is met haar ziel. Ze is zodanig geboeid door relaties, trauma en de vrouwelijke energie dat coachen een passie is voor haar.

Manon-Celine heeft als coach ook een hele mooie kwaliteit waarbij ze heel sensitief te werk gaat en dieperliggend gaat voelen waar het schoentje wringt. Blokkades wegnemen doet ze door haar gevoel te leggen in de ziel van haar cliënten om zo sneller tot een effectieve oplossing te komen.

Wij wensen haar alvast een fijne start toe hier bij Puur Zuid!

Wil je meer info over Manon-Celine of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x