Anne Van heule
Psychotherapeute & Loopbaanbegeleiding

Sinds 2008 nam ik mijn leven onder de loep en maakte een carrière-switch. Ik volgde een 4-jarige opleiding integrale psychotherapie en coaching. Na het maken van moeilijke keuzes werd mijn leven rijker en werd het mijn missie om mensen te helpen zich goed te voelen. Deze passie bundel ik sinds 2012 als psychotherapeute en coach, samen met mijn ervaring als werkgever en als bediende. Omdat ik merkte dat gezondheid en innerlijk welzijn hand in hand gaan volgde ik een jaar lang anatomie en fysiologie. Ik bekijk de mens in zijn geheel, dus niet alleen mentaal en emotioneel, maar ook cognitief, fysiek en sociaal.

Ik bied een traject aan voor persoonlijke ontwikkeling, en ben gecertifieerd loopbaanbegeleider en studiekeuzebegeleider. Ik krijg er energie van als ik zie hoe snel mensen kunnen groeien, en ik hen de nieuwe inzichten meteen zie toepassen in hun dagelijks leven. Mensen helpen om beter te communiceren en zichzelf beter te begrijpen is wat mij drijft. Want dan voelt een mens innerlijke rust en tevredenheid.

Dit alles is doorspekt met mijn hardnekkig geloof dat er een oplossing bestaat voor elk probleem. Met een gezonde portie humor en zelfreflectie werd het mijn missie om je te inspireren het beste uit jezelf te halen, en samen jouw "To Feel Good" te vinden. Mijn holistische aanpak en de combinatie van technieken die ik gebruik laten me toe om flexibel te werken. De basis is gesprekstherapie en NLP en ik vertrek vanuit een rand-kern methode om snel de kern van de klachten te ontdekken. Door de combinatie van technieken kan ik inspelen op elk individu en deze zijn niet alleen therapeutisch, maar ook coachend.

Ik specialiseerde me in onzekerheid, lage eigenwaarde, angsten, perfectionisme en negatieve gedachten. Dit alles heeft vaak gevolgen voor energiegebrek, overprikkeling, gebrek aan focus, en heeft invloed op relaties.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 16 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.

Frans
BehandeltechniekenKlachten

Traject voor persoonlijke ontwikkeling:

Combinatie van integrale psychotherapie en coaching als holistische aanpak. Gespreksmethode NLP, tijdlijn, genogram, regressietherapie, EMDR, innerlijk kindwerk, verbale en non-verbale communicatie ademhalingstechnieken en visualisaties

Onzekerheid, lage eigenwaarde, angsten, perfectionisme en negatieve gedachten. Met gevolgen voor energiegebrek, gebrek aan focus, en invloed op relaties privé/werk. Verdriet, rouw, slechte moeder/kind band of narcistische ouder. Overprikkeling en hoogsensitieve personen

Loopbaan- of studiekeuzebegeleiding:

Met gids van loopbaancentrum Upendi

Vragen in verband met loopbaan of carrièreplanning. Begeleiding bij studiekeuze


Eerst een koffietje! Mijn kinderen en vrienden plannen het al in, typisch voor mij! Ik kan intens genieten van de kleine dingetjes zoals een pauze in het zonnetje, een gezellig terrasje, een fietstochtje... Mensen om me heen, liefde, aandacht en genegenheid zijn me heel dierbaar!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x