Katrien Van Brempt
Psychotherapeute & HSP coach & Loopbaanbegeleiding

Als integratief therapeut, loopbaanbegeleider en HSP coach, vertrek ik 100% vanuit een holistische visie met lichaam en geest als eenheid. Ik luister met veel belangstelling naar jouw hulpvraag en voorkeuren. Ik ben graag een gids in jouw zoektocht naar meer integratie van voelen-denken-doen en in het zoeken naar meer bewustzijn, zelfzorg en balans.

Ik ga aan de slag met zowel verbale, non-verbale, creatieve als lichaamsgerichte technieken, met oog voor de totaliteit van de mens. Deze kunnen zowel cognitief, gevoelsmatig als actiegericht zijn. Ik hanteer ook mindfulness, kindreflex, systeemtherapie, voice dialogue, coaching bij hoogsensitiviteit, rouw en verlies, ... Dankzij deze veelzijdige aanpak kan ik me als therapeut volledig aanpassen aan wat jij nodig hebt. Als ervaringsdeskundige heb ik een speciale affiniteit met hoogsensitieve personen, ook wel HSP genoemd. Ook andere thema’s liggen me nauw aan het hart: work/life balans, zelfzorg, perfectionisme, codependentiepatronen, stress, burn-out en bore-out, zelfvertrouwen, … Bekijk hier mijn certificaat van HSP Vlaanderen.

Daarnaast werk ik ook met Brainspotting. Brainspotting kent zijn ontstaan vanuit EMDR en is een krachtige psychotherapeutische methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige en zeer effectieve methode voor verwerking van angstaandoeningen, stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, klachten na trauma en alle andere blokkades die een negatieve invloed hebben op onze kwaliteit van leven in relatie met onszelf en anderen.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 16 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.


Mijn energiegevers? Naast topfan van mijn 2 dochters, ben ik een grote kattenliefhebster! Ik ben een echte levensgenieter: zon, warmte, goede muziek, lekker eten en drinken, een goed boek, mediteren, rommelmarktjes, echtheid, …


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x