Manon-Celine Pelleriaux
Coach voor bewust vrouw-zijn

Al van kleins af aan ben ik enorm geboeid door relaties en de dynamiek tussen vrouwen en mannen. Na jarenlang in eenzelfde relatiepatroon vast te zitten en te lijden onder de diepgang van mijn gevoeligheid en emoties, stuitte ik op een boek dat mijn ogen opende. Dit boek over vrouwelijke en mannelijke energie heeft ongelooflijk veel transformatie gebracht in hoe ik naar mezelf kijk als vrouw, hoe ik verbind met mijn gevoel en hoe ik in connectie ga met anderen (voornamelijk mannen). Sindsdien is het vrouw-zijn en de dans tussen vrouwelijke en mannelijke energie mijn expertise waar ik dagelijks over bijleer via trainingen en mijn eigen ervaringen in dit leven.

Want in een maatschappij waar nog steeds voornamelijk mannelijke kwaliteiten beloond en geapprecieerd worden, kan het uitdagend zijn om vrouw te zijn. Hoe kan je vanuit zachtheid naar je emoties gaan? Hoe kan je jouw waarheid voluit spreken, zonder angst om afgewezen te worden? Hoe kan je verbinden met je intuïtie en deze jou laten begeleiden? Tijdens de coaching voor bewust vrouw-zijn kijken we samen naar wat het vrouw-zijn voor jou betekent en waar er nog blokkades of angst aanwezig zijn die jou tegenhouden om vol in jouw kracht als vrouw te staan. De sessies zijn een veilige plek waar emoties, inzichten en onderdrukte stukken van jezelf welkom zijn zodat we samen kunnen kijken wat ze nodig hebben om te transformeren.

Andere projecten waar ik gepassioneerd door ben: mijn rol als kernteamvrouw in het Vrouwenfestival België en mijn podcast ManoMeditatie.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Volwassenen vanaf 18 jaar
NederlandsIn de praktijk.

EngelsOnline is mogelijk.


Je vindt me vaak blootvoets al wandelend in het bos met mijn hond Loup of al dansend en zingend rond het vuur (alleen of met vrienden).

0472/82.08.49

manon-celine@puurzuid.be

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x