Olivia Fonseca
Yoga & Mindfulness coach

(Olivia stopt bij Puur Zuid op 31 mei 2024 en wij wensen haar veel succes met haar nieuwe jobaanbieding!)

Mijn eindeloze fascinatie en nieuwsgierigheid naar het menselijke potentieel leidde tot een opleiding onderzoeksjournalistiek, en later tot een carrière als schrijfster. Al luisterend naar de vele passerende verhalen en kijkende naar de wereld om me heen, is er één ding dat onvermijdelijk mijn aandacht trok: chronische stress is op een historisch hoogtepunt in onze razendsnelle, drukke samenleving. Als gevoelige persoon, bleef ik ook zelf niet gespaard van de ‘nooit genoeg’ en ‘go, go, go’ manier van denken. De diepgraver in mij wou dit begrijpen, uitpluizen, maar vooral: dit oplossen. Ik ontdekte het belang en de kracht van yoga en mindfulness. Intussen gediplomeerd als yoga-, mindfulness- en integratieve voedings- en gezondheidscoach, is het mijn allergrootste passie geworden om deze doeltreffende tools te delen met anderen.

Als yoga en mindfulness coach ga ik steeds met jou aan de slag vanuit een holistische benadering: het zijn alle onderlinge systemen tezamen die voor balans zorgen. Samen nemen we jouw unieke levensstijl onder de loep, leren we stap voor stap mediteren en integreren we mind-body technieken om bewuster te leven en wakker te worden uit jouw automatische piloot. Door een combinatie van mindfulness en yoga breng ik jou harmonie en door middel van een gepersonaliseerde aanpak trainen we jouw aandachtsspier, zodat je stapsgewijs jezelf beter leert kennen, je beter voelt in je vel, je stress verlaagt en meer focus en verbinding ervaart.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 16 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.


“Wanneer ik niet op de mat ben, vind je me in een gezellige koffiebar. Goed gezelschap, een cappuccino met kokosmelk, pure chocolade, een mooie zonsondergang,...: ik ben een intense genieter van de kleine dingen des levens!”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x