Rianne Borchers
Life coach

De wereld een beetje mooier maken door mensen in contact te brengen met hun innerlijke geluk is mijn missie bij Puur Zuid. Ik coach mensen erin de stappen te zetten richting een leven met meer voldoening. Zodat je steeds meer gaat doen waar je energie van krijgt en steeds minder doet wat energie kost. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om te luisteren naar je intuïtie en om te leven volgens je waarden. Je kan bij mij terecht met al je levensvragen, met uitdagingen die op je pad komen, maar ook voor stress en onrust die je blokkeert.

Ik coach jou in het maken van keuzes die passen bij jouw waarden. We hanteren jouw waarden als kompas dat je op het juiste pad kan houden, zodat je beslissingen kan nemen die écht bij je passen. Je krijgt de nodige inzichten in jezelf en over dieperliggende levensvragen.
Ik hecht als life coach veel belang aan de vertrouwensband met de cliënt en bied tijdens de sessies een luisterend oor. Jouw persoonlijke hulpvraag staat centraal in een coachingsessie. We kijken waar je nu staat en waar je naartoe zou willen. We gaan werken aan bewustwording, het doorbreken van patronen, het loslaten van negatieve gedachten en het zetten van actiestappen. In een coaching hanteer ik verschillende methodieken; denk aan de Voice Dialogue, transactionele analyse, ACT en meer. Ik coach op een praktische manier en dit combineer ik met mijn intuïtieve vermogen en eigen ervaringen in persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Volwassenen
NederlandsIn de praktijk.

EngelsOnline is mogelijk.


‘Ik woon in de stad maar ik droom van een huis midden in het groen. Om elke ochtend wakker te worden in stilte, zodat ik met blote voeten kan lopen door het gras.’

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x