Zoë Maebe
Holistisch osteopaat

Vanuit mijn passie voor het lichaam heb ik me als kinesitherapeute verdiept in een holistische benadering: osteopathie & orthomoleculaire therapie. De behandeling van lichamelijke symptomen vraagt een holistische kijk op dieperliggende weefsels in het lichaam zoals bindweefsel, organen, spieren, bloedvaten, ... . Ik zie het lichaam als een eenheid, alles staat in verbinding met elkaar. Ik geef jouw lichaam terug voeling met het maken van verbinding met zichzelf. Daarnaast verdiep ik me verder in energie en voeding als orthomoleculair therapeute in opleiding.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Kinderen vanaf 12 jaar
NederlandsIn de praktijk.
JongerenEngels
VolwassenenFrans


Behandeltechnieken:
Klachten:
Ostheopathie:
Een holistische combinatiebehandeling van bindweefsel, lymfe, organen, meridianen, spieren, bloedvaten, gewrichten, wervels, ... om 1 klacht op verschillende lagen op te lossen.


Blokkade en pijn van rug, nek, gewrichten en spieren. Darmobstructie, orgaanproblemen.
Hoofdpijn, zenuwpijn.
Vocht vasthouden en nog veel meer...


Dry Needling:
Ontspannende behandeling waarbij verharde spieren moeiteloos worden losgelaten door het aanprikken van 1 triggerpoint in de spier met 1 dunne naald.


Gespannen, pijnlijke of verkrampte spieren.

Orthomoleculair voedingsadvies:
Op basis van een grondige screening krijg je milde en haalbare aanpassingen in je voedingspatroon voor een lichaam in balans zonder klachten.


Orgaanproblemen, prikkelbaar darmsyndroom, voedselintoleranties, allergieën, ziekte van Crohn, reflux, colitis ulcerosa, diarree, constipatie, chronische ontstekingen, hormonale disbalans, ...


“Wat mij zo gepassioneerd in het leven doet staan? Wandelen in de natuur met mijn hond en sporten. Reizen geeft mij dan weer een spontane glimlach op mijn gezicht.”

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x