Familieopstellingen


Wanneer: - Zaterdag 27 november 2021 van 14 tot 17 uur

Prijs:€115 als je zelf een familieopstelling wil laten doen
€40 als je deelneemt als representant
Te voldoen op BE74 1030 4501 1607 op naam van Ludwina Degryse onder vermelding van "familieopstelling + datum" OF "representant + datum"

Inschrijven:

Even aanmelden via de inschrijvingsbevestiging op deze pagina door je e-mailadres en gegevens in te vullen.

Voor wie:Jongeren en volwassenen die vastgelopen patronen en emoties willen aanpakken en relaties met anderen willen verbeteren.
Max. 7 representanten en max. 3 vraagstellers

Inhoud:

Door middel van een familieopstelling kun je gevoelens van frustratie loslaten en een gevoel van bevrijding ervaren. Je hele familiesysteem wordt onder de loep genomen. Pas door het bewust maken en loslaten van loyaliteitsbanden met voorouders, kan je levensenergie weer stromen. Zo kan jij de gewenste veranderingen in je leven manifesteren.

In een familieopstelling stelt de vraagsteller mensen op in een ruimte. Dit zijn de representanten. Zij representeren de familieleden in het familiesysteem van de vraagsteller. Deze representanten kunnen de rol innemen van levende maar ook van overleden familieleden. Ook is het mogelijk dat iemand een belangrijk thema van de vraagsteller representeert, bijvoorbeeld: de toekomst, nieuw werk, de dood of een sterk verlangen. De reacties tijdens het representeren zijn dan ook geen toneelspel of knap acteerwerk. Het enige wat van iedereen wordt gevraagd, is het eigen hoofd aan het begin van de opstelling leeg te maken en zich open te stellen voor wat zich aandient.

Vrij snel komt er een beweging op gang. Iedereen in de opstelling reageert onderling op elkaar, vooral wanneer er oogcontact met elkaar is. De vraagsteller en representanten doorlopen vervolgens een dynamiek die energetisch in rust begint – in spanning toeneemt – in spanning afneemt – en weer rustig wordt. Wanneer de rust voelbaar terug is, wordt de opstelling beëindigd. Aan het einde van een opstelling zijn gewenste inzichten bereikt en kan de vraagsteller opgehoopte emoties loslaten.


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x