Workshops Mindful Eating

Wanneer: - Datum 2022 nog te bepalen

Prijs:€60, te voldoen op BE53 7380 4173 2553 op naam van Dhawli Saeyvoet onder vermelding van "workshop mindful eating + datum"

Inschrijven:

Even aanmelden via de inschrijvingsbevestiging op deze pagina door je e-mailadres en gegevens in te vullen.

Voor wie:Vrouwen van 15 tot 99 jaar die last hebben van eetbuien, emo-eten of een eetstoornis en rust zoeken in belemmerende eetgedachten.

Inhoud:

Je maakt terug verbinding met jezelf en eten tijdens een 2-uur durende workshop in een oordeelvrije omgeving.

Als je last hebt van eetbuien of emo-eten, dan kan mindful eating een oplossing zijn. Mindful eten is erop gericht om de manier waarop je met eten en jezelf omgaat aan te pakken.
We maken kennis met de 9 soorten hongers en leren anders aankijken tegen honger, verzadiging, zin en eetdrang. We kijken naar het verdovende effect van eten op je lichaam en hoe je hier zelf verandering in kan brengen.

Mindful Eating gaat over de bewustwording van je eetgewoonten: zintuiglijke en lichamelijke gewaarwordingen en de aanwezige gedachten en emoties. Mindful Eating heeft te maken met waar, wanneer, hoe en waarom je eet. Niet zozeer met wat je eet. Je leert terug connectie maken met de essentie van 'het voeden van je lichaam' en écht genieten van eten door middel van de technieken van Mindful Eating.


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x