Hypnose

Wist je dat 95 % van onze dagdagelijkse handelingen wordt gestuurd vanuit het onderbewuste? Onaangename ervaringen nestelen zich in je onderbewustzijn en beïnvloeden je gedrag. Via hypnose doorbreken we vastgeroeste patronen, met name de negatieve verbindingen in je neurologie, en herstellen we het neurologisch evenwicht in je brein. Je ervaart als het ware een “reset” in je brein.

Via hypnose maak ik je geest vatbaar voor suggesties om bepaalde geestelijke patronen te veranderen of te doorbreken. Hypnose is een krachtige katalysator naast andere vormen van therapie. Je kan hypnose hanteren bij volgende klachten:

Angsten, trauma, beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen en zelfzorg, vervelende gewoontes zoals nagelbijten & ..., eetproblemen, verslavingen, depressie, burn-out, prestatiemoeilijkheden, omgaan met ziekte, claustrofobie, slaapstoornissen, ...


Els Verschueren - Hypnosetherapeute

"Tijdens een hypnosesessie werk ik met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is dat deel van jou dat als belangrijkste taak heeft om je veilig te houden. Het waakt als het ware over al je patronen, gewoontes, overtuigingen en motivatieredenen. In sommige aspecten van je leven zijn je bewuste en onderbewuste niet meer in balans. Zo ontstaan er bijvoorbeeld angsten, zitten bepaalde overtuigingen je in de weg, ontwikkel je gewoontes die niet ondersteunend werken, blijven je trauma's onverwerkt, ...

Hypnose helpt als het via de bewuste geest nog niet is gelukt om daar verandering in te brengen. Ik breng je via mijn stem in een diepe staat van hypnose om jouw hersengolven zo te laten vertragen dat je onderbewustzijn opstaat voor veranderingen. Bij het begin van elke sessie bespreken we welke veranderingen nodig zijn om tot een oplossing of gedragsverandering te komen. Als hypnosetherapeute begeleid ik het proces dat hiervoor nodig is. Ik zorg niet voor de verandering, dat doe je zelf, onder mijn begeleiding. Hypnose spreekt jouw zelfhelend vermogen van je onderbewustzijn aan, dat is het mooie van deze techniek.

Hypnose is geschikt voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. De enige voorwaarde om een sessie te doen slagen is dat je zelf open staat voor de gewenste verandering. Per sessie kan er aan 1 probleem of gewoonte worden gewerkt. Heb je meerdere onderwerpen waar je verandering in wenst, dan heb je ook meerdere sessies nodig. Hypnose kan perfect ingezet worden als aanvulling op een bestaande therapie of opvolging. Het werkt vaak als een krachtige katalysator en brengt veranderingsprocessen in een stroomversnelling."


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x