Ann-Sofie Mathé
Psychologe & Systeemtherapeute

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in de menselijke psyche, dus mijn studies klinische psychologie waren een logisch gevolg. Na de ervaringen die ik heb opgedaan in de psychiatrie, ben ik mij gaan verdiepen in de psychotherapeutische 4-jarige opleiding systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie). Ik ben nog elke dag dankbaar voor deze waardevolle ervaring. Daarna volgde een periode van reizen waarbij ikzelf ook een grote innerlijke reis heb afgelegd. Mijn (innerlijke) reis bestond eruit om niet enkel met mijn hoofd, maar ook met mijn hart te kunnen verbinden met mensen. Ik ben ervan overtuigd dat het hart de grootste sleutel is tot positieve verandering in het leven.

Als psychotherapeute werk ik vanuit een systemische visie; als mens maken we altijd deel uit van een context (systeem) en deze beïnvloedt hoe we in het leven staan. Je verbonden voelen met jezelf en je omgeving is volgens mij één van de belangrijkste menselijke behoeften. Als er moeilijke dingen gebeuren in het leven, kan er ruis ontstaan op je verbindingen, waardoor je je alleen en onbegrepen voelt of er conflicten/breuken ontstaan. Ik vind het prachtig om als psychotherapeute mensen te mogen ondersteunen in het proces van opnieuw te connecteren met zichzelf en met de omgeving, om zich zo opnieuw gelukkig en vrij te voelen.  

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Volwassenen vanaf 18 jaar
NederlandsIn de praktijk.

Engels


Ik hou van reizen, speel graag gitaar en ga wel eens klimmen of lopen. Tegen een glaasje rosé in de zon met vrienden zeg ik niet snel nee!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x