Dhawli Saeyvoet
Voedingstherapeute

Ik ben gediplomeerd diëtiste, therapeute en ervaringsdeskundige. Mijn fascinatie voor eetstoornissen heeft ertoe geleid dat ik me al tien jaar in eetproblematieken zoals anorexia, boulimia, binge eating en emo-eten verdiep. Tijdens de behandeling focus ik vooral op onderliggende triggers (zoals trauma’s) die een impact op de eetstoornis hebben, omdat ik ervaar dat ik daar een doorbraak kan realiseren voor mijn cliënten.

Ik heb Puur Zuid opgericht om een meer holistische aanpak te kunnen bieden voor onder meer eetstoornissen. We bundelen een groot aantal expertises binnen het team, zodat we vanuit één plek en eenzelfde mindset kunnen werken op verschillende soorten triggers van eetstoornissen. Dieetplannen en meetmomenten, passen niet in mijn filosofie. Omdat ik geloof in het belang van een gepersonaliseerde aanpak, vertrekt iedere behandeling vanuit de cliënt zelf. Onder het motto ‘levenslang leren’ volg ik op regelmatige basis nieuwe opleidingen. Op die manier garandeer ik mijn cliënten een therapie die volledig op maat is van hun hulpvraag.  

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 15-16 jaarNederlandsIn de praktijk.
Volwassenen
EngelsOnline is mogelijk.


“Mijn energiebooster? Buiten de vier muren van Puur Zuid, kan je me terugvinden in de yogazaal of de dansschool of met het volgende spirituele boek op vakantie.”

Ik ben telefonisch niet bereikbaar door de drukte. Bedankt om een mailtje of whatsappje te sturen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x