Elke Van Avondt
Integratief psychotherapeute & relatietherapeute

Als creatieve duizendpoot heb ik al vele watertjes doorzwommen in mijn leven. Enkele jaren geleden voelde ik het verlangen om me te gaan verdiepen in wat voor ieder van ons menszijn en het leven inhoudt. Vanuit mijn eigen proces wil ik cliƫnten graag helpen bij hun groei als mens. Thuiskomen in zichzelf, de liefde (her-)ontdekken en hun eigen kracht vinden zijn belangrijke pijlers in mijn therapieruimte.

Naast mijn vierjarige opleiding als psychotherapeute in de Interactionele Vormgeving, heb ik me gespecialiseerd in familieopstellingen, trauma-opstellingen, relatietherapie en integratieve koppeltherapie. Een waarde als liefde staat voor mij op de voorgrond. Een mens kan maar persoonlijk groeien met liefde voor zichzelf, de ander en de omgeving. Daarnaast gebruik ik vertraging om tot een dieper inzicht en bewustwording te komen.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 17 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.


Hoe ik mijn dag start? Met een meditatie en wandeling met mijn beagle, Zazu. Die energie gebruik ik graag voor mijn creatieve hobby's zoals breien of schilderen. Maar ook een terrasje met een vriendin maakt mijn dag compleet.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x