Shannen Rasking
Systemisch relatiecoach & somatisch traumatherapeute

Al van jongs af aan ben ik enorm geboeid door relaties en de dynamiek tussen vrouwen en mannen. Tegelijk had ik er ook grote moeite mee. Als kind van gescheiden ouders ervaarde ik in mijn eigen relaties hechtingsproblemen. Na jarenlang in dezelfde relatiepatronen vast te zitten, ontdekte ik dat ik nog onverwerkte trauma's had dat mijn gedrag naar mannen toe onbewust stuurde. Het was een zoektocht in het zien van de waarde van mijn partner, maar vooral in het zien van mijn eigen waarde. Nu er rust is in mijzelf, heb ik ook de rust in de liefde gevonden. Ik had de sleutel tot mijn geluk in eigen handen.

Doorheen (familie)opstellingen, lichaamswerk en traumatherapie kon ik mijn relatiepatronen doorbreken. Daarin ben ik me dan ook gaan verdiepen in opleidingen tot professional & systemisch relatiecoach en rondde ik de opleidingen traumatherapeut, mindfulness en EFT af. Ik ben mezelf momenteel nog aan het verdiepen door een opleiding lichaamsgerichte energyhealing. Ik werk zowel op de onderstroom (je onderbewustzijn & onverwerkte trauma's) als op de bovenstroom (je bewustzijn & mindset).

De sessies zijn een veilige plek waar emoties, inzichten en onderdrukte stukken van jezelf welkom zijn zodat we samen kunnen kijken wat ze nodig hebben om te transformeren. Wees welkom met of zonder je partner.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 16 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngels


Waar ik van houd? Mayonaise, bachata dansen en moppen maken. Maar ook het stuk zwarte chocolade wat steeds in mijn kast ligt, die ik combineer met een chai latte ;-)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x