Wouter Nelissen
Acupuncturist
Yoga & life coach

In 2011 maakte ik voor het eerst kennis met yoga en mindfulness, wat een keerpunt in mijn leven bleek te zijn. Het was het begin van een transformatie waarbij ik mezelf volledig heb kunnen ontplooien tot wie ik nu ben. Ik evolueerde van iemand die alles rationaliseerde en controle zocht over elk aspect van het leven, naar iemand die nu leeft vanuit intuïtie en het onbekende omarmtAls ingenieur werkte ik lange tijd in de farmaceutische industrie, waar rationaliteit de boventoon voerde. Maar al snel voelde ik dat er iets ontbrak en begon ik verder te zoeken. Met enthousiasme begon ik later aan een opleiding verpleegkunde, een keerpunt in mijn leven dat het vuur in mij aanwakkerde dat altijd al brandde. Het duurde echter vele jaren voordat ik mijn eigen pad ontdekte en begreep wat dat innerlijke vuur me wilde vertellen. Na talloze jaren van mindfulness, yoga en meditatie, werd mijn pad geleidelijk aan duidelijker. Ik realiseerde me dat mijn levensdoel lag in het helpen verbeteren van het fysieke en mentale welzijn van mensen. Acupunctuur, yoga, life coaching, mindfulness, en ademhalingswerk zijn hierin van groot belang. 

Ik coach jou vanuit een perspectief van eenheidsbewustzijn, waarbij wordt aangenomen dat alle antwoorden binnenin ons liggen. Als acupuncturist stimuleer ik specifieke acupunctuurpunten om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te activeren en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen. Acupunctuur wordt vaak gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder pijnbestrijding, stressvermindering, slaapstoornissen, spijsverteringsproblemen, allergieën, en zelfs bij vruchtbaarheidsproblemen.

Ik hanteer een holistische benadering voor jouw welzijn. Ik combineer acupunctuur, life coaching, yoga, mindfulness en ademhalingswerk om jou te helpen groeien, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. 

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 16 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.


“Mijn passie in het dagelijkse leven, dat is mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik dompel mezelf dagelijks onder in de verbinding met mijn lichaam en geest.”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x