Eetstoornisbegeleiding

Therapie bij eetstoornissen

Klachten: eetstoornissen (anorexia, boulimia, binge-eating), emo-eten, Pica, …

Word je gehinderd door eetstoornissen zoals anorexia of boulimia? Wil je je beter in je vel voelen en je eetpatroon veranderen? Wil je actief werken aan de onderliggende triggers van de problemen die je ervaart? Als je klaar bent om die nieuwe weg in te slaan, ben je bij mij als ervaren voedingstherapeute aan het juiste adres. Tijdens de sessies focussen we ons volledig op wat nodig is om jouw gevoel en denken op één lijn te brengen. Op die manier krijg je de nodige inzichten in vastgelopen patronen. Calorieën tellen en voedingsschema’s opstellen, passen daarom niet in dit begeleidingstraject. Klaar voor verandering? We werken graag met jou aan een doorbraak!

Eetstoornis therapie - Eetstoornis behandeling - Eetstoornis Antwerpen

Dhawli - Voedingstherapeute eetstoornissen

"Als diëtiste ben ik uiteraard geboeid door het lichaam en de interactie met voeding. Gaandeweg heb ik zelf ervaren dat er een derde schakel erg belangrijk is om tot een succesresultaat te komen; de geest. Onze gedachten en emoties kunnen we vaak maar moeilijk een plek geven en verwerken. Op die manier ontstaan er patronen en mechanismen die ons helpen te 'overleven'. Een eetstoornis fungeert dan ook als ideale overlevingsstrategie om 'het leven aan te kunnen'. Het biedt ontzettend veel controle, verdoving en disconnectie met alle narigheid.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dan ook wat er nodig is om los te komen van vastgeroeste patronen en overlevingsmechanismen. Het vraagt bewustwording, maar ook tijd en veel mildheid. Op die manier creëer ik een zachte, maar pittige aanpak vanuit mijn hart om verlost te geraken van hardnekkige eetgedachten en eetpatronen. Ben jij klaar om jezelf te verlossen van je emo-eten, eetprobleem of eetstoornis?

Voor meer info over mijn aanpak, wees welkom op mijn persoonlijke website: www.bewust-genieten.be. Ben je op zoek naar een laagdrempelige aanpak voor je eetstoornis of emotioneel eetgedrag? Dan kunnen mijn online cursussen van de Eetstoornis Academy je een uitweg bieden: www.eetstoornisacademy.be."

Eetstoornis therapie Antwerpen - Eetstoornis behandeling Antwerpen - Dietist eetstoornis
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x