Life coaching

Klachten: moeite met nee zeggen, onzekerheid, onrust en stress, laag zelfbeeld, niet weten wat je wilt in het leven, besluiteloosheid, piekeren, uitstelgedrag, faalangst, je mist zingeving, burn-out, ...

Loop je in je dagelijks leven tegen dingen aan die je tegenhouden om de volgende stap te zetten? Heb je het gevoel dat onzekerheid je in de weg staat? Zit je met een probleem of situatie waar je niet zelf uit komt? Vind je het lastig om duidelijk te zeggen wat je wel en wat je niet wilt? Loop je ergens op vast in je leven? Dit zijn herkenbare onderwerpen voor een life coach om mee aan de slag te gaan.

Een coach kan je ondersteunen bij het doorbreken van oude patronen, bij het maken van keuzes of bij het verbeteren van je zelfbeeld. Dit door je bewuster te maken van het probleem dat je ervaart, om inzichten en oplossingen te integreren in je bewustzijn, waardoor onrust en stress verleden tijd zijn. Want veranderen is niet makkelijk en soms lukt dat je niet alleen. Een life coach kan je daarbij helpen.

Rianne - Life coach

"Als coach help ik je stappen te zetten richting meer geluk in je leven. Je leert te denken in mogelijkheden en krijgt meer inzichten in jezelf en in anderen. In een eerste coach sessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt en wat je graag anders zou zien. Samen onderzoeken we wat er in de weg staat of wat je nu nog mist om vervulling in je leven te ervaren. Waar droom jij van en wat wil jij graag bereiken?

We kijken naar je huidige situatie en welke groei je wilt doormaken doorheen de coach sessies. De vervolgsessies zijn steeds uniek. Afhankelijk van je groeiproces, kijken we waar jij behoefte aan hebt en waar jij die sessie doorheen wil werken. Ik ga op zoek naar die ene snaar waardoor jij met nieuwe inzichten en praktische verhelderende oefeningen op je eigen tempo aan de slag kan gaan. Met het coachtraject als basis, ga je met geleerde tools en handvaten aan de slag.

Coaching zet veel in beweging en werkt op een andere manier dan therapie. Als coach ben ik jouw stok achter de deur. Soms weet je niet waar je moet beginnen, alsof je een berg te beklimmen hebt om van je problemen af te komen. Met mij als coach ervaar je dat je de berg niet alleen op hoeft en dat de helling minder steil is dan je eerst dacht. Tezamen starten we jouw groeiproces en voor je het weet sta je op de top van de berg."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x