Loopbaanbegeleiding

We brengen een derde van onze weekdag door op het werk. Bijna ons hele leven zijn we aan de slag met onze loopbaan. Hoe mooi zou het zijn om doorheen onze job onze passie uit te drukken?! Of misschien is werken voor jou slechts een manier om rond te komen elke maand en sleep jij jezelf er naartoe. Zit jij op werkgebied met verschillende drempels, twijfels, issues? Wil je graag energie halen uit je werk en manifesteren in je werk wie jij diep vanbinnen bent? Dan ben je meer dan welkom voor een loopbaancoaching bij mij.

Anne - Loopbaanbegeleider, studiekeuzebegeleider & psychotherapeute

"Als de uitdaging in je beroep helemaal zoek is, dan kan je misschien vast zitten in een bore-out. Bij een bore-out kan het transformerend zijn om samen te kijken naar andere werkopties die bij jou passen. Maar ook het creëren van meer zelfvertrouwen door assertiever vanuit je hart te communiceren kan een hulpbron zijn doorheen je carrière. Wat je zoektocht in je werk ook is, ik begeleid je graag doorheen je persoonlijke loopbaanbegeleiding.

We exploreren hoe en waar je kan solliciteren. Ook als je hulp wil bij het formuleren van je CV en motivatiebrief of bij het voeren van een sollicitatiegesprek, sta ik klaar met al mijn expertise om je tools te geven waarmee je aan de slag kan. Als je het gevoel hebt dat je vast zit, kan het verhelderend zijn om een nieuwe kijk te krijgen op jouw talenten en passies. Op die manier kan je een betere work-life balans bereiken zodat je kan leren omgaan met een hoge werkdruk. In het geval van een burn-out is het belangrijk om te ontdekken welke alarmsignalen daarop duiden en hoe jij weer met goesting en frisse energie kan gaan werken.

Heb je last van faalangst, stress of hoogsensitiviteit op het werk? Aan de hand van onze gesprekken en oefeningen, krijg je zelf inzichten en kan jij zelf linken leggen naar wat je nodig hebt qua job of opleiding. Op het einde heb jij meer inzicht in wat jij wel/niet meer wil; je hebt een kompas in handen, dat als leidraad kan dienen in jouw huidige en/of toekomstige job."

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?:

  • Oefeningen aan de hand van gesprekken, interactie, kaartjes, inzichten, vragenlijsten, … rond jouw kwaliteiten, waarden, energiegevers, competenties, ankers, .... en linken naar de arbeidsmarkt of opleidingen.
  • Oefeningen om je vaardigheden te versterken: assertief en verbindend communiceren, omgaan met faalangst, onzekerheid, stress & hoogsensitiviteit.
  • Sollicitatiecoaching: CV en motivatiebrief screenen, linkedin profiel opzetten, jezelf voorstellen, sollicitatiekanalen en vacatures onderzoeken, sollicitatiegesprek oefenen.
  • Op het einde van de begeleiding maken we een concreet en persoonlijk ontwikkelings -en actieplan.

“Finding your passion isn't just about careers and money. 

It's about finding your authentic self. 

The one you've buried beneath other people's needs.”

- Kristin Hannah

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x