Puur Zuid viert internationale vrouwendag!

8 maart 2023

Hi lieve lezer,

Vandaag vieren we feest op internationale vrouwendag want met ons meervoudig vrouwelijk team zijn we heel trots dat wij in onze praktijk onze vrouwelijke krachten samen bundelen, inclusief de mannelijke kracht van onze osteopaat Pieter!

Op deze dag staan we graag even stil bij de gelijkwaardigheid waar vrouwen vandaag de dag nog steeds voor streven. Op andere plekken in deze maatschappij, maar ook in andere culturen of in andere landen zijn er nog steeds vrouwen die moeten opkomen voor hun rechten als vrouw. Maar ook gewoon als mens! Het bestaansrecht van vrouwen en mannen en ieder mens, dat eenieder er mag zijn met elk hun eigen waarden.

Bij Puur Zuid zien we jammer genoeg dat vrouwen nog steeds te kampen hebben met mishandeling, misbruik of agressie. Maar ook de sensitiviteit en gevoeligheid van de vrouw die in deze maatschappij niet altijd even gewaardeerd wordt. Als meervoudig vrouwelijk team tonen wij onze dienstbaarheid door ondersteuning te bieden voor vrouwen die hun eigen pad bewandelen naar gelijkwaardigheid, vrijheid en zelfbeschikking.

Heb je zelf behoefte aan die ondersteuning? Wees dan van harte welkom bij ons team van therapeuten en coaches. Zij bewandelen samen met jou het pad van vrouwelijkheid en gelijkwaardigheid.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x