Verbouwingen bijna klaar!

15 november 2020

Welkom lieve bezoeker!

Ondertussen zijn we al anderhalve maand aan de slag met het realiseren van een mooie droom: een holistische groepspraktijk op 't Zuid in Antwerpen. Momenteel zitten we volop in onze klus-bubbel tijdens de corona-lockdown en zijn we elke dag hard aan het werk om de praktijk een mooie uitstraling te kunnen geven.

Twee derde van de verbouwing is achter de rug. De elektriciteit en verwarming worden afgerond (gelukkig maar, want het is erg koud nu). Bijna alle muren zijn intussen bezet en de nieuwe plafonds zijn ook bijna klaar. Het echte zware werk zit er op. Gelukkig heeft Puur Zuid nu al steun en komt het hele team van Puur Zuid helpen met schilderen om de puntjes op de i te zetten. Zo hebben we er meteen een leuke teambuilding op zitten  Benieuwd naar ons team? Neem gerust een kijkje op onze team-pagina!

In afwachting van de laatste weken klussen in onze bubbel, hebben we alvast de website vandaag online gezet. Zo kunnen de nieuwsgierigen onder jullie alvast kennis maken met onze fantastische zorgverleners of wie weet wil jij al zeker zijn van je plekje in onze agenda. Goed nieuws dus! De agenda staat sinds vandaag ook al online. We hebben gekozen voor een online agenda om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Ons praktijkhuis is een warme en veilige omgeving waar persoonlijke thema's aan bod komen en dat vraagt ook de nodige discretie bij het maken van een afspraak.

Concreet staat er nog een leuke frisse fotoshoot op de planning tijdens de opening in januari 2021 om jullie wat meer inkijk en curiositeit te kunnen bieden. Nog even geduld dus! We werken voorlopig met zelfgemaakte foto's van het team aangezien we nog geen leuke meubels en aankleding hebben  Toffe foto's van het team zullen in januari onze website compleet maken!

Maar voor nu: men zegge het voort en stuur gerust een mailtje naar info@puurzuid.be bij vragen!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x