Puur Zuid breidt uit met RELATIETHERAPIE & PSYCHOTHERAPIE

15 december 2021

Welkom Elke!

Vanaf 1 januari 2022 zal Elke Van Avondt als psychotherapeute & relatietherapeute van start gaan bij Puur Zuid. We zijn verheugd op haar komst bij ons praktijkhuis. Vertraging is een thema wat heel erg speelt in onze maatschappij. Elke biedt een luisterend oor en zet vertraging en liefde in als basis om tot innerlijke groei te komen. Elke zal op maandag en dinsdag ons team met veel harmonie vervolledigen.

(Relatie)therapie - wat houdt dat precies in?

Psychotherapie is een combinatie van verschillende technieken waarbij je inzichten krijgt in jezelf, maar ook over jezelf in relatie tot anderen. Als mens zijn we voortdurend in beweging met lichaam en geest binnen het grotere geheel van de omgeving en de wereld. Samen met Elke tot de kern komen van jouw hulpvraag, maar ook respectvol luisteren naar jouw verhaal kan onderdeel zijn van psychotherapie.

Heb je behoefte aan een nieuwe kijk op je relatie? Soms zit je vast in een patroon of geraak je niet los van oude emoties. Elke begeleidt dan het proces dat hiervoor nodig is en brengt extra verdieping, groei, mededogen en liefde aan het licht.

Wil je meer info over Elke of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x