Ann Bogaerts
Lichaams- en traumatherapeute

Na een carrière in de zakenwereld, maakte ik bewust de overstap naar lichaamstherapie. Dat deed ik vanuit mijn interesse in de connectie tussen lichaam en geest. Ik werk met zachte behandelmethodes als EMMETT Techniek, Access Bars en Psych-K. Zo help ik mijn cliënten tal van fysieke en mentale blokkades te overwinnen. Ook kinderen zijn bij mij welkom voor een behandeling!


Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Kinderen vanaf 4 jaarNederlandsIn de praktijk.
JongerenFrans
VolwassenenEngels

Duits


Behandeltechnieken:

Klachten:
EMMETT:
Een combinatie van directe druk en zachte draaibewegingen om specifieke spiergroepen te ontspannen en het lichaam weer in balans te brengen. Meeste pijn en blokkades verdwijnen na 1-3 sessies.


Pijn en ongemak: rug, hoofd, schouder, knie, voet, enkels, darmen, sinussen, nek, bekkenbodemklachten.
Vochtophoping, blaasproblemen.
Vermoeidheid, gewrichtspijn, spierpijn, fibromyalgie, en nog veel meer...


Access Bars:

Zéér ontspannende behandeling waarbij 32 punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt waardoor belemmerende patronen moeiteloos worden losgelaten.


Rust in het hoofd --> stress, fybromyalgie, slecht slapen, angsten, depressie, vermoeidheid, spanningen, boosheid, menopauze, burn-out, lichamelijke klachten.
Traumaverwerking.

Psych-K:

Een krachtige methode waarmee je negatieve overtuigingen, die jou belemmeren in je dagelijkse leven, om kunt zetten in positieve overtuigingen.Belemmerende overtuigingen, angst, trauma, depressie, lichamelijk ongemak voortkomende uit het onderbewustzijn, laag zelfbeeld.


“Meet & greet Ann? Ik ben verzot op sporten en koken, maar deel mijn culinaire lekkernijen liefst van al met anderen. Elke vrijdag maak ik tijd voor l’apéro en klink ik een glaasje met mijn gezin.”

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x