Laura Van Sanden
Energetisch lichaamstherapeute

Al van jongsaf had ik een verbinding met de "onzichtbare wereld". Voor mij was die echter zichtbaar en leek dat heel normaal. Ik zie de wereld als een uitdagende, maar magische plek waar verschillende wegen mogelijk zijn. Ik ben ook altijd gevoelig geweest voor het opnemen van andermans energie. Gaandeweg heb ik ontdekt dat ik hiermee kon werken ten voordele van anderen. Lang heb ik dit - wat ik nu een gave noem - weggestoken, maar dit bleek voortdurend terug op te duiken. Ik wist dat ik er iets mee moest gaan doen.
Ik werd dagelijks geconfronteerd met het feit dat ik met mensen wou werken. Ik miste échte connectie, met mezelf en anderen. Ik heb mijn hart gevolgd en kwam op het pad dat voor mij bestemd is: energetisch lichaamswerk. Door te luisteren naar jouw lichaam komt er ruimte vrij en kun jij helemaal zakken in je lichaam. Ik wakker de kracht van het zelfhelende vermogen van je lichaam aan door middel van energie healing. Daarbij wordt in-het-lichaam-opgeslagen-trauma, al dan niet met bijhorende fysieke, mentale en energetische klachten, losgelaten en getransformeerd. Ik help je de juiste flow van het leven terug te vinden.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
KinderenNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngels


“Buiten mijn passie voor het spirituele kom ik helemaal tot leven met mijn stem. Zingen is van jongs af mijn uitlaatklep. Ik kom tot rust via meditatie, de natuur en omringd worden door geliefden en dieren."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x