Laurenz Verkruysse
Psychologisch consulent

Ik ben als psychologisch consulent gepassioneerd in het ondersteunen en begeleiden van mensen. Op mijn 18e ben ik naar Antwerpen verhuisd om psychologie te studeren. Naast mijn werk als psychologisch consulent ben ik ook yogadocent en ben ik studio manager van een yogastudio in de stad. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende psychiatrische centra en privépraktijken, waar ik mensen heb begeleid in uiteenlopende uitdagingen, zoals depressieve gevoelens, angsten, levensvragen, sociale moeilijkheden en psychosomatische klachten. Daarnaast blijf ik me steeds verder verdiepen door het volgen van uiteenlopende opleidingen en cursussen (creatieve therapie, emotion focused counseling, …).

Mijn benadering is veelzijdig en omvat zowel gesprekken als lichaamsgerichte technieken, samen met het gebruik van creatieve materialen. Ik geloof sterk in een holistische aanpak, waarbij we zowel je geest als je lichaam betrekken. In een veilige en ondersteunende omgeving zullen we samen ontdekken wat voor jou werkt. Ik geloof dat een therapeut iemand is die naast je staat en samen met jou je tocht bekijkt. Ik kijk mee op de kaart om te zien welke kant je wil opgaan. Ik loop naast je en soms achter je. Soms neem ik je even onder de arm en soms help ik je met je rugzak wat lichter te maken. Dit alles in de hoop dat je snel voldoende handvaten hebt om alleen verder te kunnen.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 12 jaarNederlandsIn de praktijk.
VolwassenenEngelsOnline is mogelijk.


‘Desondanks ik heel sportief ben, houd ik niet van fietsen. Balans in 't stad vind ik te voet of met mijn step op weg naar een terrasje voor een wijntje wanneer ik niet thuis ben bij mijn 2 katten en hond.'

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x