Pieter Argeerts
Osteopaat

Vroeger toen ik nog een kind was had ik een boekje over hoe je mensen moest masseren dat ik van binnen en van buiten kende. Manuele behandelingen van het lichaam en mét mensen is altijd een roeping geweest. Ik heb me jaren later verdiept in de opleiding kinesitherapie maar voor mij ging dit niet diep genoeg. Waarna ik verder een 6-jarige opleiding osteopathie heb gevolgd. Met hart en ziel werk ik vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie die me steeds de weg wijst naar de oplossing van fysieke klachten. Ik werk reeds 7 jaar als manuele therapeut op de afdeling fysische geneeskunde waarbij alle rug- en nekklachten in mijn handen terecht komen. Naast mijn praktijk voor osteopathie in Ekeren ben ik ook aan de slag met een zeer goed en warm gevoel in Puur Zuid waar ik je graag verder help.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Kinderen vanaf 12 jaar
NederlandsIn de praktijk.
JongerenEngels
VolwassenenFrans


Behandeltechnieken:
Klachten:
Ostheopathie:
Een holistische combinatiebehandeling van bindweefsel, lymfe, organen, meridianen, spieren, bloedvaten, gewrichten, wervels, ... om 1 klacht op verschillende lagen op te lossen.


Blokkade en pijn van rug, nek, gewrichten en spieren. Darmobstructie, orgaanproblemen.
Hoofdpijn, zenuwpijn.
Vocht vasthouden en nog veel meer...


“Ik geloof sterk in de balans van het leven. Ik geniet van sporten en sociale activiteiten maar ook van mediteren en me-time.”

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x