Pieter Argeerts
Osteopaat

Vroeger toen ik nog een kind was had ik een boekje over hoe je mensen moest masseren dat ik van binnen en van buiten kende. Manuele behandelingen van het lichaam en mét mensen is altijd een roeping geweest. Ik heb me jaren later verdiept in de opleiding kinesitherapie maar voor mij ging dit niet diep genoeg. Waarna ik verder een 6-jarige opleiding osteopathie heb gevolgd. Ik werk reeds 7 jaar als manuele therapeut op de afdeling fysische geneeskunde waarbij alle rug- en nekklachten in mijn handen terecht komen. Naast mijn praktijk voor osteopathie in Ekeren ben ik ook aan de slag met een zeer goed en warm gevoel in Puur Zuid waar ik je graag verder help.

Wanneer je psychische of fysieke klachten ervaart, dan betekent dit dat er iets uit balans is. Samen gaan we op zoek naar het herstellen van die disbalans. Via osteopathie, ademhalingswerk, craniosacrale therapie en helende muziek gaan we inzinken in lichaam en geest. Hierdoor wordt er terug een verbinding gemaakt met je diepere zelf. Met hart en ziel werk ik vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie die me steeds de weg wijst naar de oplossing van fysieke klachten.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Kinderen vanaf 12 jaar
NederlandsIn de praktijk.
JongerenEngels
VolwassenenFrans


Behandeltechnieken:
Klachten:
Ostheopathie:
Een holistische combinatiebehandeling van bindweefsel, lymfe, organen, meridianen, spieren, bloedvaten, gewrichten, wervels, ... om 1 klacht op verschillende lagen op te lossen.


Blokkade en pijn van rug, nek, gewrichten en spieren. Darmobstructie, orgaanproblemen.
Hoofdpijn, zenuwpijn. Psychosomatische klachten.
Vocht vasthouden en nog veel meer...


“Ik geloof sterk in de balans van het leven. Ik geniet van sporten en sociale activiteiten maar ook van mediteren en me-time.”

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x