Energy Healing

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Doorheen ons leven kunnen we te maken krijgen met allerhande pijnlijke, moeilijke en/of onverwachte situaties. Als deze niet verwerkt worden, kan dit op termijn blokkades creëren in je energetisch systeem. Deze kunnen leiden tot allerlei klachten zoals mentale of emotionele problemen, (pijn)klachten, ziektes, chronische stress, ... Je lichaam geeft aan dat je uit balans bent.
Onze energetisch therapeute richt zich op het herstellen van deze blokkades. Dit onder andere door middel van energetische heling. Tijdens de healing breng ik via mijn handen universele energie over naar de plaatsen waar het op dat moment het meest nodig is. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Klachten: stress veroorzaakt door trauma, pijnlijke gebeurtenissen, ziekte, conflict met anderen of in jezelf, negatief denken, negatieve emoties, burn-out, onrust, kwaadheid, verdriet, trauma, slecht slapen, ...

Energy healing Antwerpen - energetische healing - energie healing Antwerpen

Laura Van Sanden – Energetisch lichaamstherapeute

"De huidige tijd staat erom bekend om snel en gehaast te leven. Ik bied daarbij meer ruimte in je lichaam als je last hebt van chronische stress. We zijn veel gevoeliger voor stress dan we denken. Neem maar eens een kijkje naar je slaappatroon, je denken, je uitstelgedrag, je spijsvertering, ... We willen allemaal gehoord of gezien worden, maar waar zie of hoor je jezelf onvoldoende, of zelfs helemaal niet? Je lichaam geeft onbewust vele signalen door. Ik neem het ritme en de energie van je lichaam waar.

Energy healing betekent energie sturen naar dat wat heling nodig heeft in het emotionele, fysieke of spirituele veld. Er vindt een somato-emotionele release plaats, wat wil zeggen dat de opgeslagen traumatische en eventueel bijhorende negatieve emotionele ervaringen vrij kunnen komen. Ik werk op de energie doorheen het lichaam, met nadruk op het hoofd, maar ook op andere plekken in het lichaam. Ik laat me daarbij geleiden door het ritme van jouw lichaam. Kom gerust langs om eens te voelen hoe je door mijn handen jezelf beter in je vel kan voelen en oude trauma's kan helen op energetische wijze. Energy healing brengt verlichting op fysiek, spiritueel en emotioneel vlak. Energetische heling brengt je thuis in je eigen lichaam met zachtheid en brengt verlichting in je trauma's en pijn.

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel onder een lekker warm dekentje met een zacht muziekje. Ik werk met energie en heb het meestal niet nodig om de cliënt aan te raken. Je kan je rustig ontspannen en de ogen sluiten. Iedereen reageert anders tijdens de behandeling. Sommigen voelen emoties, tintelingen of hebben visualisaties, maar het kan ook best zijn dat je op dat moment niets speciaals ervaart. Dit wil echter niet zeggen dat er niets gebeurt. Energetisch zijn er altijd veranderingen gebracht, dàt wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Het kan zijn dat je achteraf toch iets begint te voelen, zelfs misschien dagen later. Soms zijn meerdere sessies nodig om grote blokkades te kunnen loslaten."

Maak een afspraak >>

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x