HSP Coaching
Begeleiding bij hoogsensitiviteit

Ben je hoogsensitief en wil je hiervoor ondersteuning? Wil je graag meer inzicht in 'hoogsensitiviteit': wat is het wel/niet, wat zijn de kwaliteiten en valkuilen en wat kan je hier zelf aan veranderen? Raak je snel overprikkeld op de werkvloer, thuis, in relaties, …? Ben je dan helemaal uitgeput? Wil je weten hoe je jouw hoogsensitiviteit als een kracht kan inzetten?

Katrien weet als geen ander hoe het is om als hoogsensitief persoon in het leven te staan. Ze heeft zich vanuit eigen ervaring verdiept in het leren inzetten van hooggevoelige kwaliteiten. Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap waar je naar leert handelen tijdens de HSP coachings, zodat jij je hooggevoeligheid kan transformeren van een last in een kracht.

Katrien - HSP coach & psychotherapeute

"Hoe? Elke ziel is op zijn/haar eigen manier hooggevoelig. Het is belangrijk dat we samen aan de slag gaan met hoe jij je beter kan begrenzen, zowel cognitief, gevoelsmatig, actiegericht als communicatief. We werken samen met inzichten, mythes en misvattingen rond hoogsensitiviteit als eerste stap. Samen verhogen we jouw bewustzijn en leer jij concreet oefenen met handvaten om de kans op overprikkeling te voorkomen.

Ook hier vind ik integratief werken belangrijk en zoeken we naar de sleutels die jij in handen hebt om weer in je kracht te staan als hoogsensitieve persoon. Als hoogsensitieve therapeut, coach en vooral mens/persoon, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en hierin ondersteuning te krijgen ter preventie van overprikkeling, uitputting, burn-out, ...

Toen ik rond mijn 30ste levensjaar ontdekte dat ik hoogsensitief ben, vielen er vele puzzelstukjes in elkaar. Plots begreep ik waarom ik vaker en sneller uitgeput was dan mijn collega’s. Na een proces van bewustwording met vallen & opstaan en vormingen/opleidingen ben ik heel blij dat ik dit bewustzijn ook professioneel kan inzetten in de vorm van therapie en coaching. Ik heb er mijn passie en kwaliteit van gemaakt en ben blij dat ik dit ook kan bijbrengen aan andere hsp’ers (hoogsensitieve personen) in een professioneel kader, recht uit het hart met een diepere verbinding."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x