Lichaamstherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie – Lichaamsbeeld – Lichaamsbewustzijn – Energetische facelift –  Voedingssupplementen

Klachten: lichamelijke dissociatie, negatief lichaamsbeeld, dysmorfofobie (verstoorde lichaamsbeleving), stress, trauma, …

Maak jij moeilijk verbinding met je lichaam? Heb je gedachten die zorgen voor een negatief lichaamsbeeld? Voel jij je beperkt door je lichaam? Een trauma kan vele gevolgen hebben. Ook stress of een disbalans in je leven kan ervoor zorgen dat je je niet meer op je gemak of thuis voelt in je lichaam. Tenslotte heb je maar één lichaam. Stap voor stap leer jij je lichaam kennen en maak je opnieuw verbinding met je lichaam. Onze therapeuten begeleiden je om toe te werken naar een gezonde relatie met je lichaam.

Maak hier kennis met onze therapeuten en hun expertise:
Ludwina – Lichaamsgericht psychotherapeut

"Mensen komen vaak in therapie met kwetsuren of blokkades die hen hinderen in het dagelijkse leven, op het werk, in contact en relatie met anderen. Wat cliënten – soms diepgaand – gekwetst heeft, laat zijn sporen na in het lichaam – stress, onrust, druk, lichamelijke klachten… Deze signalen zijn een leidraad in het therapeutische proces. Via gesprek en met (onder andere) ademhalingstechnieken werk ik met cliënten aan bewustwording van wat er speelt in hun lichaam en help ik hen er mee aan de slag te gaan. Mijn werk is een zoeken naar taal en betekenis, naar herstel van vertrouwen, naar een terug veilig verbinden met zichzelf en belangrijke anderen. Al wat kan helpen om terug grond onder de voeten te krijgen. Daarom werk ik ook lichaamsgericht.

Therapie is voor mij figuurlijk maar ook letterlijk mensen terug in beweging brengen zodat de dingen terug mogen en kunnen gaan stromen."

Anke – Kinesitherapeute

"Ik hecht er veel belang aan om tijd te maken voor mijn cliënten. Ik merk dat dit in de doorsnee praktijk niet altijd het geval is. Ik geloof dat een succesvolle behandeling start bij het opbouwen van een vertrouwensband tussen therapeut en cliënt. Een luisterend oor bieden om eventuele bezorgdheden op te vangen, een open communicatie en een behandeling in samenspraak met de cliënt staan voor mij centraal.
Als jonge therapeute merk ik dat vele lichamelijke ‘kwaaltjes’ onlosmakelijk in verbinding staan met emoties en gedachten. Stress-gerelateerde klachten zijn soms talrijk aanwezig en worden vaak niet correct herkend of zelfs genegeerd. Al te vaak verliezen deze cliënten het vertrouwen in hun eigen lichaam

Graag ben ik hier een coach met als doel opnieuw voeling te krijgen met je lichaam. Het lichamelijk voelen (lichaamsbewustzijn) op één lijn brengen met het lichaamsbeeld is dan ook mijn expertise."

Ann – Lichaamstherapeute

"De energetische facelift verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit. Daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen waardoor er specifieke energieën gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en de geest. Een jongere, frissere uitstraling is snel zichtbaar. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk wordt je je bewust van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je ervaart meer dankbaarheid voor jouw lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen helemaal.

Ik vind dit zo'n fijne behandeling omdat de barrière tussen lichaam en geest hier wegvalt. Naast een verjongd gelaat zal ook het gehele lichaam ontspannen en energiek aanvoelen."

Peggy-Marie - Coach - Voedingssupplementen

"Zodra er in je lichaam iets uit balans is, belemmert dit je dagelijkse leven. Dit kan gaan van kleine ongemakken zoals vermoeidheid tot ernstige fysieke klachten. Ze kunnen veroorzaakt worden door tekorten van mineralen, vitamines of andere voedingsstoffen. Ik werk dan ook aanvullend op mijn therapieën met de voedingssupplementen van Urmale. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en hun werking is vaak 3 tot 20 keer zo sterk dan gewone plantenpoeders. Alle supplementen zijn ook van plantaardige oorsprong met eveneens plantaardige capsules.

Mijn passie is vooral mensen helpen om zich terug beter te voelen in hun lichaam."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x