Céline brengt vernieuwing bij Puur Zuid met Neo Emotional Release

6 augustus 2023

Welkom Céline!

Sinds 1 juli heeft Céline zich bij het team van Puur Zuid gevoegd als lichaamstherapeute. We zijn verheugd om haar met open armen te ontvangen in ons praktijkhuis. Je kan bij haar terecht om helemaal in balans te komen met je lichaam. Ons lichaam gidst ons van nature uit naar spanning of vastzittende energie van onverwerkte emotiesdie de stroming van je leven belemmert.

Stress of een disbalans in je leven kan ervoor zorgen dat je je niet op je gemak of thuis voelt in je lichaam. De kracht van Neo Emotional Release is dat blokkades weer in je bewustzijn gebracht worden en ze getransformeerd worden door ruimte te geven aan de onderliggende fysieke en emotionele symptomen. Tijdens een sessie gebruik ik aanraking, (intensieve) ademhaling en directe communicatie zodat we blokkades kunnen benaderen, omarmen en transformeren.

Neo Emotional Release - wat houdt dat precies in?

Het ontladen van een emotie of trauma vindt zijn uitgang via het lichaam. De energetische lading van emoties zet zich vast in ons lichaam. Neo Emotional Release is een diepgaande zachte en gevoelige ontladingstechniek.
Door middel van aanraking, (intensieve) ademhaling en interactie benaderen we blokkades die we ontladen en transformeren. Zo kan je lichaam fysieke en emotionele pijn en ongemak transformeren in ontspanning.

De intentie van een sessie is de relatie tot jouw emotionele wereld te transformeren. Het ondersteunt je emotionele regulering, je zelfbewustzijn en je veerkracht. Je ervaart een bevrijding van emotionele spanning die zich door de jaren heen heeft opgehoopt.

Wil je meer info over Céline of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x