Puur Zuid breidt uit met Coaching - Wees welkom Rianne!

31 januari 2023

Welkom Rianne!

Vanaf 1 februari 2023 verwelkomen we bij Puur Zuid Rianne Borchers als life coach. We staan met onze armen open om Rianne te ontvangen in ons praktijkhuis. Je kan bij haar terecht om balans te creëren in je leven. Zowel voor een laag zelfbeeld, moeite met grenzen stellen, als voor faalangst ben je welkom bij Rianne.

Een coach kan je ondersteunen om oude patronen te doorbreken, bij het maken van keuzes of bij het verbeteren van je zelfbeeld. Dit door je bewuster te maken van het probleem dat je ervaart, om inzichten en oplossingen te integreren in je bewustzijn, waardoor onrust en stress verleden tijd zijn. Want veranderen is niet makkelijk en soms lukt dat je niet alleen. Een life coach kan je daarbij helpen.

Rianne zet de deuren van haar coaching ruimte helemaal open om jou inzicht te geven in datgene wat je ervan weerhoudt om de volgende stap te zetten. Wees welkom voor een eerste kennismaking met onze life coach Rianne.

Life coaching - wat houdt dat precies in?

Als life coach help ik je stappen te zetten richting meer geluk in je leven. Je leert te denken in mogelijkheden en krijgt meer inzichten in jezelf en in anderen. In een eerste coach sessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt en wat je graag anders zou zien. Samen onderzoeken we wat er in de weg staat of wat je nu nog mist om bij jouw doel te komen. Waar droom jij van en wat wil je graag bereiken?

We kijken naar je huidige situatie en welke groei je wilt doormaken doorheen de coach sessies. De vervolgsessies zijn steeds uniek. Afhankelijk van je groeiproces, kijken we waar jij nood aan hebt en waar jij aan wilt werken. Ik ga op zoek naar die ene snaar waardoor jij met nieuwe inzichten en praktische verhelderende oefeningen op je eigen tempo aan de slag kan gaan. Het coachtraject is de basis, maar vooral tussen de sessies ga je met geleerde tools en handvaten aan de slag. Coaching zet veel in beweging en werkt op een andere manier dan therapie. Als coach zet ik (met jou) jouw proces in gang en ben ik jouw stok achter de deur.

Wil je meer info over Rianne of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x