Laurenz vult ons team aan met psychologie - welkom Laurenz!

9 augustus 2023

Welkom Laurenz!

Sinds 1 augustus 2023 hebben we Laurenz verwelkomd bij Puur Zuid als psychologisch consulent. Je kan bij Laurenz terecht als je ondersteuning nodig hebt in je leven. Zowel bij uitdagende situaties in het leven, depressieve gevoelens, als voor angsten ben je welkom bij Laurenz.

Zijn benadering is veelzijdig en omvat zowel gesprekken als lichaamsgerichte technieken, samen met het gebruik van creatieve materialen. Hij gelooft sterk in een holistische aanpak, waarbij er zowel je geest als je lichaam wordt betrokken. Samen kun je met Laurenz ontdekken wat voor jou werkt en dat in een veilige en ondersteunende omgeving.

Laurenz staat naast jou en bekijkt samen met jou je tocht. Hij kijkt mee op de kaart om te zien welke kant je wil opgaan. Hij loopt naast je en soms achter je. Soms neemt hij je even onder de arm en soms helpt Laurenz je met je rugzak wat lichter te maken. Dit alles in de hoop dat je snel voldoende handvaten hebt om alleen verder te kunnen.

Psychologie - wat houdt dat precies in?

Als psychologisch consulent richt ik mij steeds tot de persoon die voor me zit, met als doel een verbinding en beweging tot stand te brengen. Samen met jou duik ik diep in jouw unieke verhaal en geef ik prioriteit aan datgene waar jij behoefte aan hebt. We werken samen om een benadering te vinden die niet alleen effectief is, maar ook goed aansluit en waar jij je goed bij voelt. Of het nu gaat om het gebruik van verbale technieken, lichaamswerk, ademhalingsoefeningen of creatieve methoden, ik sta open voor diverse mogelijkheden die passen bij jou en de context waarin jij op dat moment verkeert.

Wil je meer info over Laurenz of wil je graag een afspraak met hem maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x