Céline De Winter
Lichaamstherapeute

Hi, ik ben Céline en enorm gepassioneerd door het leven en mens-zijn. Na een carrière in Human Resources voelde ik dat mijn missie me begon te roepen. Nu breng ik mensen weer bij hun innerlijke waarheid door te werken met het lichaam en onze emoties, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het contact met onze emoties en ons lichaam zijn we kwijtgeraakt en dat was voor mij niet anders. Mijn lichaam gaf me signalen dat ik in disbalans was. Ik kreeg te maken met burn-out, intoleranties, lage immuniteit, rugpijn en vage kwaaltjes. Ik vond bevrijding door mijn emoties, grenzen, verlangens en noden niet meer te onderdrukken, maar nét te eren en ruimte te geven.

Een diepe connectie met je lichaam is essentieel om je authentieke stem te laten spreken. Ons lichaam gidst ons van nature uit naar spanning of vastzittende energie van onverwerkte emotiesdie de stroming van je leven belemmert. De kracht van Neo Emotional Release is dat blokkades weer in je bewustzijn gebracht worden en ze getransformeerd worden door ruimte te geven aan de onderliggende fysieke en emotionele symptomen.Tijdens een sessie gebruik ik aanraking, (intensieve) ademhaling en directe communicatie om dichter te komen bij wat zich wil uiten. Ik verwelkom jouw volledige menselijke realiteit in een setting waarin jij gezien mag worden, als wie jij bent. Vertrouwen, veiligheid en authenticiteit zijn belangrijke waarden in mijn samenwerking met jou.

Benieuwd naar wat Neo Emotional Release voor jou kan betekenen? Ontdek het hier.

Voor wie:Taal:Online/praktijk:
Jongeren vanaf 12 jaarNederlandsNER sessie is in de praktijk.
VolwassenenEngelsKennismaking gebeurt online.


Aanvullend begeleid ik Inner Guidance sessies om de relatie tot jouw lichaam te herstellen. Tijdens deze sessies maken we gebruik van verschillende benaderingen, waaronder coaching, meditatie, belichaming, regulering van het zenuwstelsel en integratie.

Voel je de roeping? Ik plan graag met jou een gratis kennismakingsgesprek in. 

ONLINE gratis kennismakingsgesprek
30-45 minuten
NER sessie (Neo Emotional Release)150 - 180 minuten
Inner Guidance sessie60 minutenSpiritualiteit, vrouwelijkheid en de diepere ontdekking naar mijzelf houden mij fel bezig. Toch vind ik ook graag balans, bijvoorbeeld in het bos, tijdens het sporten of op een terrasje met een vegan pizza en een glaasje natuurwijn :-)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x