Puur Zuid breidt uit met HSP Coaching & Loopbaanbegeleiding

30 maart 2022

Welkom Katrien!

Vanaf 1 mei 2022 zal Katrien Van Brempt als loopbaanbegeleidster, HSP coach & psychotherapeute van start gaan bij Puur Zuid. We zijn verheugd op haar komst bij ons praktijkhuis. Hoogsensitiviteit krijgt de laatste tijd veel meer aandacht onder de mensen. Katrien kijkt met een open blik naar haar cliënten en zet gevoel en intuïtie in als basis om tot innerlijke groei te komen. Daarnaast biedt loopbaanbegeleiding een mooie ondersteuning als je op zoek bent naar meer voldoening in je werk. Katrien ziet en voelt welke verborgen kwaliteiten er in haar cliënten aanwezig zijn en gaat op zoek naar de mooiste talenten in jezelf. Katrien zal op maandag en woensdag ons team met veel warmte vervolledigen.

HSP Coaching - wat houdt dat precies in?

Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap waarbij je zintuigen alle externe prikkels heel intens waarnemen. Katrien weet als geen ander hoe het is om als hoogsensitief persoon in het leven te staan. Ze heeft zich vanuit eigen ervaring verdiept in het leren inzetten van hoogsensitieve kwaliteiten.

Ben je hoogsensitief en wil je hiervoor ondersteuning? Raak je snel overprikkeld op de werkvloer, thuis, in relaties, …? Ben je dan helemaal uitgeput? Wil je weten hoe je jouw hoogsensitiviteit als een kracht kan inzetten? Tijdens de HSP coachings leer jij zodanig handelen dat jij je hooggevoeligheid kan transformeren van een last in een kracht.

Loopbaanbegeleiding - wat houdt dat precies in?

Als de uitdaging in je beroep helemaal zoek is, dan kan je misschien vast zitten in een bore-out. Misschien ben jij wel helemaal uitgeblust en ben je over je eigen grenzen heen gegaan in je werk, maar ook in je privé. Dan kan het zijn dat je “burned out” bent en last hebt van een burn-out.

Als je denkt vast te zitten op je werk, kan het verhelderend zijn om een nieuwe kijk te krijgen op jouw talenten en passies. Zo kan je een betere work-life balans bereiken en leren omgaan met een hoge werkdruk. Bij burn-out is het belangrijk om te ontdekken welke alarmsignalen daarop duiden en hoe jij weer met goesting en frisse energie kan gaan werken.

Wil je meer info over Katrien of wil je graag een afspraak met haar maken? 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x