Puur Zuid breidt uit met yoga en mindfulness

22 augustus 2022

Welkom Olivia!

Vanaf 19 september 2022 gaat Olivia Fonseca van start bij Puur Zuid als yoga & mindfulness coach. We zijn verheugd om ons praktijkhuis te kunnen uitbreiden met 1-op-1 yoga en mindfulness. Je kan bij Olivia terecht om helemaal in balans te komen met je lichaam én geest. Heb je altijd al interesse gehad in het beoefenen van yoga maar heb je geen behoefte aan overvolle yogazalen? Draait je hoofd overuren en heb je behoefte aan mindfulness om tot rust te komen? Dan ben je van harte welkom bij Olivia.

Chronische stress is op een historisch hoogtepunt in onze razendsnelle, drukke samenleving. Als gevoelige persoon, bleef Olivia ook zelf niet gespaard van de ‘nooit genoeg’ en ‘go, go, go’ manier van denken. Vertrekkende vanuit haar eigen proces, ontdekte ze het belang en de kracht van yoga en mindfulness. Intussen gediplomeerd als yoga, mindfulness en integratieve voedings- en gezondheidscoach, is het haar allergrootste passie geworden om deze doeltreffende tools te delen met anderen.

Als yoga en mindfulness coach gaat Olivia steeds met jou aan de slag vanuit een holistische benadering: het zijn alle onderlinge systemen tezamen die voor balans zorgen. Jouw unieke levensstijl wordt onder de loep genomen, je leert stap voor stap mediteren en integreer je mind-body technieken om bewuster te leven en wakker te worden uit jouw automatische piloot. Door middel van een gepersonaliseerde aanpak train je jouw aandachtsspier, zodat je stapsgewijs jezelf beter leert kennen, je beter voelt in je vel, je stress verlaagt en meer focus en connectie ervaart.

Mindfulness - wat houdt dat precies in?

Het is een combinatie van coaching, meditatie- en ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen. Je leert je identificatie met je gedachten los te laten. Zo merk je dat gedachten minder aanwezig zijn en minder stress veroorzaken. Ervaring is niet vereist. Een heldere geest in meditatie is de rode draad doorheen de sessie. 

Yoga - wat houdt dat precies in?

Een langzame en ontspannende flow of een meer dynamische, energieke flow: de 1 op 1 yoga sessies worden steeds volledig afgestemd op jouw innerlijke wensen. Via specifieke bewegingen en oefeningen komt je lichaam in een diepere flow waarbij je meer balans ervaart in lichaam en geest. Ervaring is niet vereist. Bewust bewegen en ademhalen vormen steeds het uitgangspunt van de sessie.

Wil je meer info over Olivia of wil je graag een afspraak met haar maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x