Puur Zuid verwelkomt Pieter als osteopaat

22 augustus 2022

Welkom Pieter!

Vanaf 9 september 2022 zal Pieter Argeerts het team van Puur Zuid vervoegen als osteopaat. Wat leuk om de eerste man in ons team te mogen ontvangen! Je kan bij Pieter terecht om eindelijk komaf te maken met die aanslepende fysieke blokkades. Ben je op zoek naar een osteopaat die niet alleen kijkt naar het wetenschappelijke luik, maar ook vanuit zijn hart verdieping geeft aan het aanpakken van jouw klachten? Dan ben je van harte welkom bij Pieter.

Pieter werkt vanuit zijn intuïtie en hart met een wetenschappelijke basis. Osteopathie is overal aanwezig en dit maakt zijn job zo mooi. We leven in een wereld waarin we vaak ons contact met ons diepere zelf verliezen. We zetten vaak zo veel stress op ons bewustzijn waardoor we contact met ons onderbewustzijn verliezen. De balans is niet meer in evenwicht en het lichaam uit dit in klachten. We kunnen dit interpreteren als dat het lichaam ons iets wilt vertellen.

Dit is waar Pieter als osteopaat naar kijkt. Hij werkt niet alleen op het lichaam maar ook op de ziel. Hij werkt niet alleen op het bewustzijn maar ook op het onderbewustzijn. Waar het lichaam beperkingen heeft zorgen we met technieken en aanrakingen voor een betere doorstroming. Deze opheffing van blokkades zal verder een positieve invloed hebben op de ziel. We zoeken samen naar de oorzaken van onevenwicht en creëren door inzichten en behandeling een nieuwe balans.

"Op 10 en 11 september kan je mij vinden op Voodoo village. Op dit festival wordt voor het eerst een holistic village georganiseerd waar ik mensen osteopatisch zal behandelen vanuit het hart."

Osteopathie - wat houdt dat precies in?

Osteopathie is een holistische combinatiebehandeling van bindweefsel, lymfe, organen, meridianen, spieren, bloedvaten, gewrichten, wervels, ... om 1 klacht op verschillende lagen op te lossen. De focus ligt hier op het in evenwicht brengen van alle weefsels in het lichaam. Osteopathie gaat net dat laagje dieper dan kinesitherapie. Pieter zorgt ervoor dat je vrij bent van blokkades, musculaire spanning en dat je inzicht krijgt over de oorzaak van je klachten. Pieter heeft zich verdiept in deze behandelingen om de cliënt op een zo holistisch mogelijke wijze te helpen waarbij het zelfregulerend vermogen van het lichaam centraal staat.

Wil je meer info over Pieter of wil je graag een afspraak met hem maken? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x